Autor Subiect: Dodge RAM 1500 Quad Cab [2002][Motormax]  (Citit de 3460 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
  • Gen: Bărbat
     Dodge RAM, este una dintre cele mai cunoscute masini de teren din SUA. Lansata sub aceasta denumire in 1981, se afla acum la cea de a 4-a generatie. Modelul prezentat face parte din generatia a 3-a, lansata in 2002 si in productie pana in 2008. Era disponibila in 4 versiuni de caroserie: 2 usi cabina normala, 4 usi - Quad cab, 4 usi - Mega cab si versiunea XXL cu punte dubla pe spate si o lungime de 6,34 metri (ultima generatie are o versiune de 7,47 metri:o. Erau disponibile 8 motorizari, 6 pe benzina ( 3.7, 4.7, 5.7, 5.9, 8.0 si 8.3 litri - Viper) si 2 diesel (5.9 si 6.7 litri).  :o

MACHETA:

O am de vreo 4-5 ani, am luat-o cu 60 ron, mai mult pt dimensiunile ei si exclusivitatea modelului. Neajunsuri ... destule:lipsa geamurilor, mochetei, grila fata e un plastic cu un "model", vopseaua are muuulte puncte de praf ... ! Daaaar, pt categoria de pret din care face parte ... e super ok ! Adica: se deshid 6 elemente ale caroseriei, suspensia functioneaza, motorul acceptabil de bine facut, stergatoarele sunt functionale, partea de dedesubt a masinii are si ea cateva detalii frumoase: arbore cardanic, roata de rezerva. S-ar putea sa incerc sa-i fac vreo 2-3 modificari: as vrea sa ii pun niste roti mai mari. Poate ma ajuta cienva cu idei!
Multumesc! ENJOY!!!  )0(

Masina 1:1

Macheta 1:18

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
Rãspuns: Dodge RAM 1500 Quad Cab [2002][Motormax]
« Răspuns #1 : 01/18/10*, 07 »
Citat
grila fata e un plastic cu un "model"

mi se pare mie sau grila aia e totusi o folie semitransparenta? eu zic ca arata bine, fata de alte porcarii folosite in general de firmele astea.

parerea mea e ca macheta asta demonstreaza ca MotorMax face si modele bune (pastrand proportiile pretului), depasind, in cele mai multe cazuri, "vecinii de cartier" Maisto si Bburago. Are si Maisto un Ford similar si stiu ca usile din spate au niste balamale groaznice care nu permit deschiderea realista a usilor. Vad ca la modelul asta arata foarte bine.

Offline justady2002

• **
« Răspuns #2 : 01/18/10*, 10 »
mi se pare mie sau grila aia e totusi o folie semitransparenta? eu zic ca arata bine, fata de alte porcarii folosite in general de firmele astea.

parerea mea e ca macheta asta demonstreaza ca MotorMax face si modele bune (pastrand proportiile pretului), depasind, in cele mai multe cazuri, "vecinii de cartier" Maisto si Bburago. Are si Maisto un Ford similar si stiu ca usile din spate au niste balamale groaznice care nu permit deschiderea realista a usilor. Vad ca la modelul asta arata foarte bine.

Grila fata e totusi un plastic cu un "model imprimat" pe el. Am acel Ford de la Maisto si cam ai dreptate cu usile "din spate" care nu se deschid decat foarte putin.
Macheta asta e chiar OK ! Iar in ultimul timp Motormax a scos niste modele acceptabile si ca pret (80 ron in hypermarketuri) dar si calitativ. Chiar pot sa spun ca sunt foarte foarte apropiati de Maisto.  <-o

Offline justady2002

• **
« Răspuns #3 : 01/18/10*, 10 »
Am mai facut 2 poze ca sa se vada dimensiunile Dodge-ului fata de o masina normala. :P

Offline Ciprian

• Hero Member
« Răspuns #4 : 01/18/10*, 11 »
dar am vazut bine in poze, e semitransparent, asa-i?

e imensa macheta.

si inca o problema, pe care am uitat sa o scriu prima oara. comparand cu modelul real, rotile sunt un pic mai mici.

Offline justady2002

• **
« Răspuns #5 : 01/18/10*, 11 »
dar am vazut bine in poze, e semitransparent, asa-i?

e imensa macheta.

si inca o problema, pe care am uitat sa o scriu prima oara. comparand cu modelul real, rotile sunt un pic mai mici.

Da. Si aici ai dreptate.
Tocmai de aceea vreau sa le inlocuiesc cu unele mai mari, dar nu vreau sa il fac monster truck!
De unde pot procura roti care sa se poata monta pe acest model?

bmwh548

• Vizitator
« Răspuns #6 : 01/18/10*, 13 »
Vorbeste cu promo...cand mai da comenzi de pe site-urile de afara poate iti aduce niste jante (de pe mcw stiu ca da comenzi, poate gasesti pe acolo ceva interesant).
In alta ordine de idei, este un monstru din asta prin Iasi cu motorul de 8300cmc de pe Viper...sunetul e senzatie :o

Offline justady2002

• **
« Răspuns #7 : 01/18/10*, 13 »
Vorbeste cu promo...cand mai da comenzi de pe site-urile de afara poate iti aduce niste jante (de pe mcw stiu ca da comenzi, poate gasesti pe acolo ceva interesant).
In alta ordine de idei, este un monstru din asta prin Iasi cu motorul de 8300cmc de pe Viper...sunetul e senzatie :o

Daaa cunosc masina. Sunt 2 rosii si una neagra in TM, si au jantele alea de 22'' ... si sunetul este superb - chiar scrie pe capota motorului "VIPER powered".  :o

Offline justady2002

• **
« Răspuns #8 : 02/19/10*, 19 »
Macheta are 1,206 kg.

Offline Ciprian

• Hero Member
« Răspuns #9 : 02/17/11*, 12 »
Neaparat sa-i schimbi rotile daca gasesti ceva mai mare. Am vazut prin oras modelul asta de Dodge, e imens.

Offline justady2002

• **
« Răspuns #10 : 08/30/11*, 13 »
Neaparat sa-i schimbi rotile daca gasesti ceva mai mare. Am vazut prin oras modelul asta de Dodge, e imens.

Unde pot gasi roti mai mari si de unde stiu ca se potrivesc (dpdv al montajului) pe acest model?  ???