Autor Subiect: Porsche Carrera S [2004][AUTOart]  (Citit de 3940 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline radu_

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 225
  • Gen: Bărbat
Porsche Carrera S [2004][AUTOart]
« : 12/04/10*, 14 »
PORSCHE 911 CARRERA S - 2004

Porsche 911 Carrera S (997) este o masina sport,  cu un motor de 3800 cmc, 355 cp si un cuplu de 420 nm. Coupe-ul accelereaza de la 0 – 100km/h in 4,8 secunde si este capabil sa atinga 300 km/h.
Masina a fost revizuita aproape complet in anul 2004, pastrandu-si designul/trasaturile fluide ale modelelor anterioare cu performante mai bune.

MACHETA

Porsche 911 Carrera S -  este o macheta statica produsa de AUTOart, in opinia mea foarte buna.
Imbinarile machetei sunt punctul forte, la fel si vopseaua si tot ce tine de aspectul exterior. Jantele, discurile, etrieri sunt la inaltime, fiind reprezentate foarte fidel, interiorul din punctul meu de vedere este foarte bun.
Ca minus mentionez reprezentarea motorului, care este slabut . Am observat ca la multe machete Autoart motorul este slabut.

Una peste alta, se incadreaza cu brio in clasa premium de machete statice.

« Ultima Modificare: 12/04/10*, 20 de radu_ »

model collector

• Vizitator
Rãspuns: Porsche Carrera S [2006][AUTOart]
« Răspuns #1 : 12/04/10*, 14 »
Foarte bine arata macheta. Motorul nu prea imi place, puteau sa ii dea mai multa viata. Insa este foarte ok per ansamblu.

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
« Răspuns #2 : 12/04/10*, 17 »
Da motorul e o veriga slaba a modelului. Dar nu e neaparat slab ,mai mult greu de vazut datorita amplasamentului. Se stie ca la modelele Porsche motorul e destul de greu accesibil la vedere. Nu e el nici foarte detaliat ce-i drept.
Ce nu imi place iar ,desi nu e foarte vizibil doar in lumina artificiala (dar si in pozele tale se observa) e diferenta de culoare dintre spoilerele de plastic si restul caroseriei.
In rest ,un AA bun.

L.E.: modelul e din 2004 nu 2006.
« Ultima Modificare: 12/04/10*, 17 de Alex230 »

Offline radu_

• Junior Member
  • **
« Răspuns #3 : 12/04/10*, 20 »
Da motorul e o veriga slaba a modelului. Dar nu e neaparat slab ,mai mult greu de vazut datorita amplasamentului. Se stie ca la modelele Porsche motorul e destul de greu accesibil la vedere. Nu e el nici foarte detaliat ce-i drept.
Ce nu imi place iar ,desi nu e foarte vizibil doar in lumina artificiala (dar si in pozele tale se observa) e diferenta de culoare dintre spoilerele de plastic si restul caroseriei.
In rest ,un AA bun.

L.E.: modelul e din 2004 nu 2006.

Ai dreptate, uite de exemplu eu nu am sesizat pana acum diferenta de culoare intre spoilere si restul machetei, chiar acum am macheta in mana si o studiez, nu vad diferenta. Dar, se poate sa ai dreptate din mai multe considerente.  Se stie de cand lumea ca daca aplici o vopsea pe un metal si o vopsea pe un plastic, nuantele ies o idee diferite, pt. ca adera alfel la suport si in plus, din cate-mi amintesc detii si tu modelul.  )0(

Am editat partea cu modelul :)

Merci

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
Rãspuns: Porsche Carrera S [2004][AUTOart]
« Răspuns #4 : 12/04/10*, 20 »
Mi se pare aproape insesizabila diferenta, AUTOart au facut alte modele mult mai prost. In afara de motor, are o multime de detalii reusite.

Offline Alex230

• Full Member
« Răspuns #5 : 12/04/10*, 21 »
Nu e mare Ciprian ,dar este. Daca pun o lumina artificiala gen neon sau LEDuri pe a mea ,se vede diferenta, altfel e insezisabila.
Chestia asta am observat-o cand am primit-o (acum vre-un an :D) si am pozat-o pt prima data la lumina neonului.Ce e mai interesant ,e ca si capota motorului e tot din plastic ,dar diferenta de nuanta nu se vede deloc nici la lumina artificiala...
« Ultima Modificare: 12/04/10*, 21 de Alex230 »

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #6 : 12/04/10*, 21 »
Concluzia e ca atunci cand vrei, se poate.

OFF: Si duba VW de la Schuco are capota de plastic, dar pana nu pui mana pe ea nu-ti dai seama. Acum nu stiu in poze cum o iesi.

Offline radu_

• Junior Member
  • **
« Răspuns #7 : 12/04/10*, 23 »
Te-as ruga daca doresti sa pui 1-2 poze cu modelul tau, poate se vede diferenta, eu am pus-o pe a mea la neon, la led si la quartz (neon fluorescent) si nu observ nicio diferenta de culoarea.  Oricum, una peste alta, mie-mi place mult modelul, eu l-am luat din Austria.  afro.gif

andrei006

• Vizitator
« Răspuns #8 : 12/05/10*, 00 »
Frumusel exemplar. Nici eu nu vad in poze diferenta de culoare, dar tot ce se poate.Chiar nu stiam ca are capoata si barile din plastic, dar si asa, ramane un model caruia i s-a oferit suficienta atentie.
Felicitari pentru prezentare !

Offline Mihai

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 597
« Răspuns #9 : 12/05/10*, 00 »
un model superb
« Ultima Modificare: 09/01/11*, 13 de Mihai »

Offline a_jsveron

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 517
« Răspuns #10 : 12/05/10*, 01 »
Nu vreau sa fiu carcotas dar,parca nu exista o linie continua intre usa si aripa spate,ambele parti (stg/dr).  0\

andrei006

• Vizitator
« Răspuns #11 : 12/05/10*, 02 »
Nu vreau sa fiu carcotas dar,parca nu exista o linie continua intre usa si aripa spate,ambele parti (stg/dr).  0\

Nu te supara, dar tu ce modele colectionezi ?

Daca esti asa pretentios cu macheta asta, presupun ca ai de la cmc in sus ...

Offline Alex230

• Full Member
« Răspuns #12 : 12/05/10*, 02 »
E un mic inconvenient ,dar nu mare lucru intr-adevar. Eu pana acum nici nu am observat chestia cu alinierea usii...
In fine ,nu stiu ce monitoare aveti voi ,dar se vede destul de bine si in pozele tale. Am scos-o din cutie doar ca sa iti arat ,o poza cu blitz ,una fara blitz la bec incandescent:
Ma repet ,nu e grav ,vb lui Ciprian ,AA a dat-o in bara mult mai rau cu alte modele...

Uite si diferenta de la metal la plastic ,UT-ul asta are spoilerele din metal, diferenta e foarte clara.

In lumina naturala ,privit de aproape e insesizabila diferenta intr-adevar.

Si in pozele tale ,cel mai bine se vede in asta ,spoilerul spate:

« Ultima Modificare: 12/05/10*, 03 de Alex230 »

Offline radu_

• Junior Member
  • **
« Răspuns #13 : 12/05/10*, 03 »
Buna dovada asta, se vede destul de bine cu blit-ul in poza ta, eu am facut pozele din prezentare fara blitz si poate de aceea nu se vede. Este un aspect al machetei care nu deranjeaza cu nimic, este chiar insesizabil acest aspect la lumina naturala, eu m-am uitat in mai multe surse de lumina si tot nu am vazut nimic. Dar, asa cum am spus, vopseaua este aplicata pe doua tipuri de suport: metal si plastic.

ajung acum la vorba lui ksm, o prezentare este facuta nu numai ca ceilalti sa-ti zica wow, super, nice, cea mai tare,speachlees... este bine sa gasim impreuna puncte slabe si puncte forte, putine sunt machetele care sunt perfecte. Fiecare este absolut liber sa spuna exact ce crede despre macheta, oricare macheta ar fi ea.  

Alex230, merci de poze, se vede "treaba" la lumina blitz-ului.  
seara buna.   )0(

LE: intr-adevar nu se vede la modelul UT datorita faptului ca este metal, dar Autoart-ul este 2 clase minim peste modelul UT. Cred ca-mi dai dreptate.
« Ultima Modificare: 12/05/10*, 03 de radu_ »

Offline Alex230

• Full Member
« Răspuns #14 : 12/05/10*, 03 »
Imi place ca esti unul din "acei" oameni care inteleg si accepta un comentariu neutru sau negativ.  )0(
Putin mai suntem pe forumurile din ziua de azi.
Cu placere ,mai astept si alte modele de Porsche daca mai ai de prezentat.

L.E. da normal ca e peste UT, care are ceva ani in spate ,dar sa stii ca se mentine excelent UT-ul.
« Ultima Modificare: 12/05/10*, 03 de Alex230 »