Autor Subiect: BMW 328 Le Mans [1939][AutoArt]  (Citit de 2532 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ksm

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 6.257
BMW 328 Le Mans [1939][AutoArt]
« : 08/22/10*, 19 »
Despre masina nu am de spus mare lucru, a alergat la Le Mans in 1939 si a terminat pe locul 9. Cursa a fost castigata de un Bugatti T57C  ;D, condus de Wimmile si Veyron. Masina difera bineinteles fata de cea de strada, suferind modificarile necesare competitiei; la fel si macheta, care apropo este Dealer Edition si vine intr-o cutie simpla gri cu sigla BMW imprimata - de mare efect de altfel.

In partea din fata gasim un far suplimentar, cu geam clar (fata de celelalte 2 faruri cu geam mat). Toate cele 3 faruri arata foarte bine. La motor observam cele 3 carburatoare cu filtre de aer individuale, fise si alte detalii tehnice. Capota motorului este prinsa cu ajutorul unor cureluse cauciucate, iar grilele laterale sunt perforate, la fel si grila frontala a radiatorului - defapt aecasta este o opera de arta!

Cockpitul a suferit cele mai multe modificari, in sensul acoperirii locului din dreapta cu o placa cu rol aerodinamic si a decuparii parbrizului, in acelasi scop - cel aerodinamic. Din nefericire, placa nu se indeparteaza de caroserie (ca la Ferrari 375 BBR de exemplu), iar usa dreapta nu se mai deschide - iarasi pacat. Scaunul soferului se rabateaza si scoate la iveala spatiul mochetat din spatele acestuia.

Volanul arata foarte bine, la fel si indicatoarele de bord si mai ales (!!) schimbatorul de viteze.
In partea din spate roata de rezerva este prinsa cu o piesa mai mare (in forma de tricou :/()?!?) - o avea rol aerodinamic?? nu stiu

Fata de varianta de strada, busonul de benzina este pozitionat deasupra rotii de rezerva, si nu sub nivelul ei - cei drept aceasta varianta vine fara acoperisul 'textil'.

Sasiul arata bine si are conturate cablurile lichidului de frana care merg spre rotile spate, si alte elemente, insa suspensia nu functioneaza 0\

As mai puncta un minus al machetei, mie nu mi-au placut jantele, par a fi ale Olcitului meu, vopsite cu spray-u.

« Ultima Modificare: 08/24/10*, 14 de ksm »
cumpar masinute cu cheita

model collector

• Vizitator
Rãspuns: BMW 328 Le Mans [1939][AutoArt]
« Răspuns #1 : 08/23/10*, 02 »
Pe asta cand il vinzi? Nu stiam ca nu se scoate acea protectie aerodinamica a scaunului pasagerului, chiar mi-a fost de folos informatia asta.

Offline raduferrari

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 463
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 08/23/10*, 07 »
Frumos BMW-ul. Sa-l stapanesti sanatos.

Offline ksm

• **
« Răspuns #3 : 08/23/10*, 08 »
merci Radu
 :laugh:
MC, nu mai vand nimic, poate un BBurago daca vrei :P  >:(

ref. la capac, nici dex si nici eu nu am tras puternic de el, se observa ceva adeziv pe margini. daca ar fi inlaturat, cred ca mesterul bmwh548 i-ar da o forma frumoasa, insa nu ma risc :/()?!?

ma bucur ca am fost de folos!

model collector

• Vizitator
« Răspuns #4 : 08/23/10*, 09 »
Bburago.... ;D

Offline dex

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 765
    • www.alexbadulescu.ro
« Răspuns #5 : 08/23/10*, 09 »
cu ocazia asta am vazut si eu cum se ridica capota motorului  ;D

bmwh548

• Vizitator
« Răspuns #6 : 08/23/10*, 13 »
daca ar fi inlaturat, cred ca mesterul bmwh548 i-ar da o forma frumoasa, insa nu ma risc :/()?!?

Pai varianta de curse avea ceva sub capac? Portiera pare sa fie functionala dupa indepartarea capacului... Daca vrei ceva idei pentru operatiune fa niste poze la obiect sa vad cum arata pe acolo.

Offline ksm

• **
« Răspuns #7 : 08/23/10*, 13 »
cu ocazia asta am vazut si eu cum se ridica capota motorului  ;D
mi se parea mai complicat decat e in realitate, pur si simplu trebuie tras de cureluse, nu au un tamburus care sa le tina, ca la CMC

Pai varianta de curse avea ceva sub capac? Portiera pare sa fie functionala dupa indepartarea capacului... Daca vrei ceva idei pentru operatiune fa niste poze la obiect sa vad cum arata pe acolo.

nu, merci, nu-mi bag urechile :/()?!?

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #8 : 09/13/10*, 12 »
vin si eu cu modelul meu. Ce pot sa mai zic....ca imi place mult.

De laudat faptul ca, curelele care tin capota motorului sunt realizate dintr-un plastic elastic, si nu sunt rigide cum am vazut pe la alte modele; fapt care inlesneste deschiderea capotei.

In rest:
- grilele peforate la capota
- farurile foarte bine realizate
- usa soferului se deschide cam usor
- la interior avem mocheta si scaune rabatabile

« Ultima Modificare: 09/13/10*, 12 de Bizi »

Offline ksm

• **
« Răspuns #9 : 09/13/10*, 12 »
modelul tau e defapt aceeasi macheta :/()?!?

Offline Stefan

• IERTAND, TE IERTI PE TINE
  • Super-Hero Member
  • Mesaje postate: 13.950
  • Gen: Bărbat
  • Sa nu dispretuiesti ce nu intelegi.
    • Miniauto
« Răspuns #10 : 09/13/10*, 12 »
modelul tau e defapt aceeasi macheta :/()?!?

chiar vroiam sa intreb asta.
parca intreba cineva cat o sa-l tii...  <-o
« Ultima Modificare: 09/13/10*, 12 de Stefan »

Ne-am  adunat  aici  ca  sa fim  mai  multi:  Forum  Miniauto
Cumpar cu prioritate: VW T1, Matiz, , dricuri, super- si hypercars

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #11 : 09/13/10*, 13 »
mai conteaza ca e.....important e ca am pus mana pe un model care imi place mult

LE: aceasta macheta a mai fost prezentata aici: http://miniauto.ro/forum/index.php?topic=2365.0

Cu exceptia catorva elemente in plus, modelul este la fel ca cel al lui Ionut; deci pt o prezentare mai detaliata, cititi acel review
« Ultima Modificare: 09/13/10*, 15 de Bizi »

Bizi

• Vizitator
« Răspuns #12 : 11/27/10*, 19 »
deci se poate!