Autor Subiect: Porsche 911 Carrera 2.7 RS [1973][Autoart]  (Citit de 2426 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Andrei G.

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 827
Masina:
Incep prezentarea masinii prin a spune ca este considerat ca fiind cel mai reusit,valoros si ravnit model 911 din toate timpurile.
Denumirea de RS(Rennsport),vine din limba germana si insemna "race sport".Acest model a fost introdus in productie,doar pentru ca cei de la Porsche sa poata omologa noul model de curse in competitiile sportive.Desi numarul necesar era de doar minimum 500 de exemplare,s-au produs 1580 de modele in total.
Comparabil cu 911 S,motorul versiunii de 2.7 producea 210 cp,avand o capacitate a motorului marita(2687 cm3),se evidentia prin folosirea unei suspensii mai tari,roti mai largi,frane mai puternice si bineinteles prin binecunoscutul spoiler:"Ducktail".Astazi colectionarii de 911 din toata lumea ar da orice sa aiba in colectie un asemenea model,sunetul inconfundabil,designul pur si simplu unic si simplitatea masinii fac din acest model o adevarata masina de colectie,pretul ajungand lejer la 200.000 euro,chiar si mai mult pentru un model original foarte bine intretinut! :D
Sunetul admirabil al motorului poate fi urmarit in urmatorul clip:

http://www.youtube.com/watch?v=tS1pIzbOYTs&feature=related

Macheta:

Macheta este aparuta in urma cu doar un an de zile.Nu se compara cu noile modele de Porsche(in special 959),dar nici pretul sau nu este identic.
Nivelul de detaliu este specific modelelor Porsche,lansate de catre Autoart in ultimii ani.Motorul se prezinta in schimb bine spre foarte bine,avand o multime de detalii(cabluri,furtune,abtibilde cu seria motorului,este evidentiat blocul motor,etc.).Interiorul este simplu,asemanator modelului original,in schimb cadranele mi se par foarte bine realizate,la fel si scaunele imbracate intr-un material poros,care respecta intocmai modelul,prezentand sinele,care permit culisarea scaunelor in realitate.Un singur minus l-as remarca la interior si anume faptul ca la parte frontala au folosit "dog-legs",facand economie,doar capota motorului respectand cat de cat realitatea.
Revenind la exterior,blocurile optice sunt bine realizate,jentile sunt foarte bine detaliate,stickerele sunt si ele bine reprezentate,capota motorului prezinta grile perforate.Ceea ce m-a surprins placut la acest model,o reprezinta calitatea superioara a materialului din care sunt realizate cauciucurile(in gama asta de pret,mai rar am vazut o asemenea calitate).Un alt element foarte bine realizat il reprezinta semnul frontal,realizat in relief,spre deosebire de generatiile actuale care prezinta acest semn sub forma unui sticker,pentru a usura greutatea masinii.
Per ansamblu sunt surprins placut de acest model,care mi-a ramas in minte de vreo 10 ani(NFS Porsche,la fel ca si modelul 935 Turbo-"Moby Dick") si imi doream intr-o buna zi sa-l detin macar la scara 1/18,in realitate fiind doar un vis...

« Ultima Modificare: 12/01/10*, 23 de Andrei G. »

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
  • Gen: Bărbat
Rãspuns: Porsche 911 Carrera 2.7 RS [1973][Autoart]
« Răspuns #1 : 12/01/10*, 17 »
Ce de-a prezentari in ultima vreme, s-a spart teava. Asta e modelul meu preferat de Porsche ;D Am analizat si eu versiunea alb cu rosu. O macheta solida si bine finisata, un pic banala, din cauza simplitatii detaliilor exterioare, dar e un model pentru pasionati. Eu inca nu m-am hotarat ce culoare sa iau ;D

Grila de pe capota motor e senzationala si este realizata din doua grile individuale suprapuse. Efectul este extrem de realist. Scaunele la fel, de nota 10!

P.S.: Acesta este AUTOart-ul cu numarul 100 din Index, producator ce detine monopolul la 1:18 pe Miniauto, cu aproape un sfert din numarul total de prezentari.
« Ultima Modificare: 12/01/10*, 17 de Ciprian »

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
« Răspuns #2 : 12/01/10*, 20 »
Foarte frumoasa macheta ... si masina implicit. Totul este superb la ea: detalii, combinatia de culori, pedigree-ul ...
Felicitari pentru poze si macheta.  )0(

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
« Răspuns #3 : 12/01/10*, 23 »
Interesant model.
Mi-a placut detaliul sticker-ului de pe geamul mic lateral (care e ca la masina reala din a 2-a poza).
OFF: Mie mi se pare cel mai misto acest model pe negru-galben :)
Click the banner to see my site

Offline Andrei G.

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 827
« Răspuns #4 : 12/02/10*, 00 »
Interesant model.
Mi-a placut detaliul sticker-ului de pe geamul mic lateral (care e ca la masina reala din a 2-a poza).
OFF: Mie mi se pare cel mai misto acest model pe negru-galben :)

DS:l-am asteptat cam un vreun de zile sa apara pe culoarea verde(RS-ul mi se pare cel mai reusit pe aceasta culoare)
,dar am renuntat si l-am achiztionat pe aceasta culoare,care mi se pare mult mai potrivita decat restul :D
« Ultima Modificare: 12/03/10*, 17 de Ciprian »

Offline Alex230

• Full Member
  • Mesaje postate: 2.165
« Răspuns #5 : 12/02/10*, 00 »
Combinatia asta de culori e cea mai nereusita pe modelul asta...Jantele alea albastre arata foarte urat. Am optat pt varianta alb/rosu ,am vrut-o de la bun inceput ,fiind culoarea reprezentativa pt modelul asta.

In rest ,o prezentare ok.

model collector

• Vizitator
« Răspuns #6 : 12/02/10*, 08 »
Combinatia asta de culori e cea mai nereusita pe modelul asta...Jantele alea albastre arata foarte urat. Am optat pt varianta alb/rosu ,am vrut-o de la bun inceput ,fiind culoarea reprezentativa pt modelul asta.

In rest ,o prezentare ok.

E o chestie de gust. Si mie imi place mai mult cu albastru, la fel ca si varianta  996, pe care de putine ori am vazut-o pe albastru.

Offline AdyAero

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 3.265
  • 1:72
« Răspuns #7 : 12/02/10*, 10 »
Amintiri... Porsche Unleashed...
Oare RSul asta chiar exista si in realitate?

Offline tudor_alex

• Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 79
« Răspuns #8 : 12/02/10*, 12 »
Coming soon:

Uploaded with ImageShack.us
« Ultima Modificare: 12/02/10*, 12 de tudor_alex »