Autor Subiect: Renault Megane Trophy [2009][Solido]  (Citit de 4232 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline radu_

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 225
  • Gen: Bărbat
Renault Megane Trophy [2009][Solido]
« : 09/20/10*, 23 »
Renault Megane Trophy 2009

Dupa succesul aparut inca din 2005, cand renault Megane Trophy concura in Renault World Series, Renault s-a gandit ca este timpul pentru un nou look si o mai buna performanta, astfel ca a luat nastere: Megane Trophy 2009.
Masina a suferit o serie de modificari radicale si neceare in vederea imbunatatirii performantelor, este bazata pe noul modelul de Renault Megane Coupe, caroseriei i sau adaugat linii fluide pentru o mai buna aerodinamica.
Este echipata cu un motor de 3.5 litri si 24 Valve, dezvoltand 360 cp.

Macheta:

Renault Megane Trophy 2009

O macheta impecabila din toate punctele de vedere!!!
Cum privesti machete in prima faza te indragostesti de aspectul impunator si agresiv.
Vopseaua este satinata si superb aplicata. Decaluri vopsite, capac motor detasabil, stergator mobil, usi pe sistemul lambo-dors, rotile si esapamentul sunt punctul forte al machetei,  jante in nuanta negru-mat, discuri realiste, etrieri frumos executati, inscriptie Michelin pe cauciucuri. Evacuarea extrem de bine realizata, geamuri fumurii (luneta, laterale, parbriz o tenta).

« Ultima Modificare: 09/29/10*, 10 de radu_ »

Offline Diecast

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.225
  • De profesie Dealer de machete
    • Autoart.ro
Rãspuns: Renault Megane Trophy [2009][Solido]
« Răspuns #1 : 09/21/10*, 10 »
Alaturi de Aston Martin DBR9, sunt doua machete care nu zici ca sunt facute de solido. )0(
Recomand www.SHOWbox.ro - Vitrine high-end pentru machete 1/18

Offline justady2002

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 4.272
« Răspuns #2 : 09/21/10*, 20 »
Macheta este absolut impresionanta. Vlad are dreptate. Daca nu s-ar cunoaste producatorul, nu ai zice ca e de la Solido.
Cred ca o trec pe wishlist-ul meu, si datorita acestei prezentari.  ;)

andrei006

• Vizitator
« Răspuns #3 : 09/21/10*, 22 »
In primul rand felicitari pentru prezentare si pentru ca ajuti la marirea numarului de machete prezente in index. In al 2-lea rand trebuie sa spun ca macheta ta este foarte reusita. La inceput nu stiam de ce are un pret mai mare decat alte solido, dar m-am convins repede.
Totusi, pacat ca e prea putina lume interesata de astfel de machete.
« Ultima Modificare: 09/21/10*, 22 de andrei006 »

Offline radu_

• Junior Member
  • **
« Răspuns #4 : 09/21/10*, 22 »
Alaturi de Aston Martin DBR9, sunt doua machete care nu zici ca sunt facute de solido. )0(
Da, intr-adevar Aston-ul este realizat ireprosabil, totusi odata cu aceste 2 machete realizate impecabil si care au un pret corect de peste 200 lei, as adauga si Renault Clio Sport R3 care este realizat peste media SOLIDO.

Macheta este absolut impresionanta. Vlad are dreptate. Daca nu s-ar cunoaste producatorul, nu ai zice ca e de la Solido.
Cred ca o trec pe wishlist-ul meu, si datorita acestei prezentari.  ;)
Justady2002, multumesc de aprecieri.  
Este impresionant cum au reusit sa faca vopseaua sidefata , chiar nu am vazut asa ceva pana acum la machete. Este ca si modelul real.

In primul rand felicitari pentru prezentare si pentru ca ajuti la marirea numarului de machete prezente in index. In al 2-lea rand trebuie sa spun ca macheta ta este foarte reusita. La inceput nu stiam de ce are un pret mai mare decat alte solido, dar m-am convins repede.
Totusi, pacat ca e prea putina lume interesata de astfel de machete.

Sunt convins ca este ultima prezentare facuta de  mine pe acest site, asta se datorata in primul rand lipsei (aproape totale) de interes. Putinini colectionari sunt pasionati de brand-uri  precum SOLIDO. Daca era un Exoto sau un CMC presupun ca era mult mai tentant.
Multumesc pentru aprecieri Andrei006

« Ultima Modificare: 09/21/10*, 22 de radu_ »

Offline Ciprian

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.188
« Răspuns #5 : 09/21/10*, 23 »
Sunt de acord cu Diecast, macheta de fata si Aston Martin DBR9 sunt doua modele exceptionale de la Solido. Cea de-a doua studiat-o pe viu, dar si Megane-ul, judecand dupa poze, este in aceeasi nota.

Radu, eu zic ca n-are rost sa te superi. La urma urmei, o prezentare o faci din pasiune, nu pentru aplauze neaparat. Chestia de care vorbesti tu e adevarata, din pacate, dar ce sa-i faci, asa suntem noi romanii. ;D Desi ne permitem putin in acest domeniu, facem fite si comentam machetele scumpe sau mai rare. Am postat si AUTOart-uri care n-au starnit interes prea mare, asta e.

Offline dex

• Junior Member
  • **
  • Mesaje postate: 765
    • www.alexbadulescu.ro
« Răspuns #6 : 09/22/10*, 00 »
Frumoasa macheta, am vazut-o pe viu la Vlad si mi-a placut foarte mult. Atat forma cat si culoarea sunt excelente.
Felicitari pt achizitie.

Offline radu_

• Junior Member
  • **
« Răspuns #7 : 09/22/10*, 00 »
Sunt de acord cu Diecast, macheta de fata si Aston Martin DBR9 sunt doua modele exceptionale de la Solido. Cea de-a doua studiat-o pe viu, dar si Megane-ul, judecand dupa poze, este in aceeasi nota.

Radu, eu zic ca n-are rost sa te superi. La urma urmei, o prezentare o faci din pasiune, nu pentru aplauze neaparat. Chestia de care vorbesti tu e adevarata, din pacate, dar ce sa-i faci, asa suntem noi romanii. ;D Desi ne permitem putin in acest domeniu, facem fite si comentam machetele scumpe sau mai rare. Am postat si AUTOart-uri care n-au starnit interes prea mare, asta e.
nu sunt suparat Ciprian, am ajuns la concluzia asta si am scris, exact cum am gandit. Sunt mai asertiv de fel. Ai dreptate in tot ceea ce ai spus.

Frumoasa macheta, am vazut-o pe viu la Vlad si mi-a placut foarte mult. Atat forma cat si culoarea sunt excelente.
Felicitari pt achizitie.
Da, este frumoasa, bine spus ca peste media SOLIDO.
multumesc.

Offline Stefan

• IERTAND, TE IERTI PE TINE
  • Super-Hero Member
  • Mesaje postate: 13.950
  • Sa nu dispretuiesti ce nu intelegi.
    • Miniauto
« Răspuns #8 : 09/22/10*, 10 »
radu,
eu am multe machete Solido si Norev... si-mi plac indiferent de ce zic unii sau altii (in speta, ksm)
si eu am vazut Megane-ul asta la Vlad, si eu o sa-l cumpar ... sa crape dusmanii de ciuda  :/()?!?

PS
am si celalalt Megane de competitie (modelul precedent)
« Ultima Modificare: 09/22/10*, 10 de Stefan »

Ne-am  adunat  aici  ca  sa fim  mai  multi:  Forum  Miniauto
Cumpar cu prioritate: VW T1, Matiz, , dricuri, super- si hypercars

Offline radu_

• Junior Member
  • **
« Răspuns #9 : 09/22/10*, 15 »
radu,
eu am multe machete Solido si Norev... si-mi plac indiferent de ce zic unii sau altii (in speta, ksm)
si eu am vazut Megane-ul asta la Vlad, si eu o sa-l cumpar ... sa crape dusmanii de ciuda  :/()?!?

PS
am si celalalt Megane de competitie (modelul precedent)

Am achizitionat Megane-ul acesta pt. ca era un must have, trebuia sa-l iau ca Megane-ul Trophy 2007, sa nu se simta singur.   ;D
P.S mai detin 2 Megane, Megane Sport si Megane Sport MTK.

Offline Dark Side

• BadBoy 'Vettes !
  • Senior Member
  • Mesaje postate: 4.995
  • Corvette Racing: Winners of Le Mans 2011 @ GTE-PRO
« Răspuns #10 : 09/22/10*, 19 »
Interesant model. Fara eleronul impresionant din spate seamana cu un fel de OZN. :)))
Oricum realizarea e f. ok pentru Solido desi cred ca modelul Clio R3 este ceva mai detaliat (mai ales la stopuri si la interior).
Click the banner to see my site

andrei006

• Vizitator
« Răspuns #11 : 09/22/10*, 19 »
... La urma urmei, o prezentare o faci din pasiune, nu pentru aplauze neaparat ...

Corect, dar aici nu cred ca e vb doar de cate comentarii se lasa la o prezentare sau nu. Raportul satisfactie / munca renteaza mult prea putin la cum stau lucrurile in ultima vreme. Cine a facut o prezentare detaliata a unei machete stie ca e ceva de munca, chiar mult atunci cand vrei sa faci ceva frumos, iar in momentul in care nu intereseaza pe nimeni, atunci nu vad de ce ai mai posta prezentarea aia pe site. Aici nu e valabil faptul ca o faci pentru tine ... ca o prezentare chiar nu o faci pentru tine ... o faci pentru cei ce nu detin (inca) macheta si atunci cand respectivii nu prezinta interes, acea prezentare nu isi are rostul.
 0\

Offline radu_

• Junior Member
  • **
« Răspuns #12 : 09/23/10*, 02 »
Raportul satisfactie / munca renteaza mult prea putin la cum stau lucrurile in ultima vreme. Cine a facut o prezentare detaliata a unei machete stie ca e ceva de munca, chiar mult atunci cand vrei sa faci ceva frumos, iar in momentul in care nu intereseaza pe nimeni, atunci nu vad de ce ai mai posta prezentarea aia pe site. Aici nu e valabil faptul ca o faci pentru tine ... ca o prezentare chiar nu o faci pentru tine ... o faci pentru cei ce nu detin (inca) macheta si atunci cand respectivii nu prezinta interes, acea prezentare nu isi are rostul..
 0\

Excelent! Exact la asta ma refer!

Offline Alex_Aeg

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5.537
  • Imparatul moare ultimul !!!
« Răspuns #13 : 09/23/10*, 09 »
Foarte misto realizata. Culoarea ma omoara pe mine in special. Cred ca o sa o trec si eu pe lista mea. Si prezentarea e frumos facuta. Felicitari pentru amandoua.

Offline Stefan

• IERTAND, TE IERTI PE TINE
  • Super-Hero Member
  • Mesaje postate: 13.950
  • Sa nu dispretuiesti ce nu intelegi.
    • Miniauto
« Răspuns #14 : 09/23/10*, 10 »
vad ca insistati sa teoretizati despre postari si interesul creat de ele... ok, o sa fac un post separat pentru asta  :/()?!?

Ne-am  adunat  aici  ca  sa fim  mai  multi:  Forum  Miniauto
Cumpar cu prioritate: VW T1, Matiz, , dricuri, super- si hypercars