Oameni buni eu cred ca nu este nevoie sa va suparati, in cele din urma ori tu Andrei, ori Alex sunteti multumiti fiecare de ce ati cumparat si asta este foarte bine, zic eu. Personal, imi plac detaliile, fie ele si nemaipomenite la o macheta, insa nu colectionez ghidandu-ma dupa asta. Nu consider ca lipsa unui cheder trebuie sa aduca atatea dispute, dar ii inteleg pe perfectionisti. Trebuie sa judecam cele 2 machete in functie de perioada in care au fost facute, niciuna nu este idealul. Pentru moment Aa este singurul care ofera acest model, alta solutie nu este pentru cine il vrea si nu are timp sa vaneze un Exoto. Ceea ce vad eu este un Aa cu vopsea buna, un motor detaliat mai mult ca Exoto, un sistem de operare al partilor mobile mult evoluat si care nu stanjeneste ochiul, nu este o macheta care sa ma fi dezamagit daca ar fi fost sa o astept. Exoto are mai mult farmec pt ca are un producator mai excentric sa il numim asa, varsta sa il face un model mai "de colectie", decat proaspatul Aa si personal ador la varianta maro mocheta aceea spre roz. Acum intervine alegerea fiecaruia si ceea ce urmareste sa gaseasca la macheta pe care o va adauga colectiei. Fanii Porsche, sau macar ai modelului 959, se puteau mandri cu piesa de rezistenta Exoto pana la lansarea celui Aa si consider ca acum este normal sa incerce sa ii scoata in evidenta atuurile si sa il apere in fata concurentei, doar era o piesa de referinta. Si ca sa inchei si sper sa realizati si voi ca in ambele cazuri, fie ca optati pt un Exoto sau un Aa veti avea o macheta grozava, un Aa de generatie noua mult peste media producatorului sau un Exoto, o macheta excelenta pt varsta sa si o piesa de colectie.