MINIAUTO - ZONA DE DISCUȚII GENERALE DESPRE MACHETE ȘI SUBIECTE APROPIATE > ROMÂNEȘTI
REEVALUAREA - SPORT NATIONAL !
Stefan:
SF-ul e un gen serios fata de varianta aia, poate material de tragicomedie... dar nu se stie, REEVALUARAEA face ravagii la orice nivel ;)
B: greata trece cu lamaie ;D
lasa ca vezi tu cu cine o sa imparti ecranul asta in curand... sa te vad unde mai fugi atunci, cand toti vor fi in toate locurile... aia dilema groaznica, nu ce e acum ;)
ianus1874:
Exista si SF de 3 lei.
Nu mai atata lumea, zi cine vine pe-aici.
buruceagga:
--- Citat din: Stefan din 05/20/14*, 15 ---SF-ul e un gen serios fata de varianta aia, poate material de tragicomedie... dar nu se stie, REEVALUARAEA face ravagii la orice nivel ;)
B: greata trece cu lamaie ;D
lasa ca vezi tu cu cine o sa imparti ecranul asta in curand... sa te vad unde mai fugi atunci, cand toti vor fi in toate locurile... aia dilema groaznica, nu ce e acum ;)
--- Terminare citat ---
:) :) :) cred ca afara din țara, nu? asa se poarta? dance
Ma uit la unii din colecționarii romani de machete care au postări pe forumuri de specialitate din afara .... mama!!!! ce oameni serioși , ce comentarii delicate și înțelepte sa-mi f..t una dacă nu!
Dar asa e toată societatea romanesca divizata si plina de "băieți buni"
Stefan:
buruceagga,
tu unde vrei sa fi reevaluat ?
Pot sa te ajut pe automodele, stiu pe cineva acolo... daca ma ajuti si tu pe ASW, suntem chit ! afro.gif
buruceagga:
--- Citat din: Stefan din 05/20/14*, 15 ---buruceagga,
tu unde vrei sa fi reevaluat ?
Pot sa te ajut pe automodele, stiu pe cineva acolo... daca ma ajuti si tu pe ASW, suntem chit ! afro.gif
--- Terminare citat ---
Multumesc de invitatie. O sa zic Pas deocamdata. :) DAR apreciez gestul
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă