Forum Miniauto

MINIAUTO - ZONA TUNING, MODIFICĂRI, DIORAME, AUTOMODELISM => TUNING , REPARAȚII , RESTAURĂRI, MODIFICĂRI, KIT-URI => Restaurări, recondiționări => Subiect creat de: kro94f din 09/04/13*, 13

Titlu: Golf I
Scris de: kro94f din 09/04/13*, 13
Am o problema cu un Golf I de la DeAgostini. Trebuie sa ii desfac interiorul ca sa o repar, insa dupa ce ii demontez partea de jos cu tot cu roti, nu reusesc sa scot interiorul afara. Cum as putea sa scot interiorul? Este prins cu superglue sau ceva?
Titlu: Re: Golf I
Scris de: IriDor din 09/04/13*, 14
Se intampla de multe ori sa le scape adeziv, de la lipirea (spre exemplu) a oglinzilor exterioare.
Lipirea este intre panourile laterale ale habitaclului si caroserie. Se desfac cu o lama subtire (cutit, cutter...), introdusa intre cele doua piese si cu mare grija, incerci distantarea progresiva a plasticului;
succes!
Titlu: Re: Golf I
Scris de: kro94f din 09/11/13*, 09
Am rezolvat problema  :) Era lipit interiorul de caroserie cu vopsea (probabil nu se uscase cum trebuia cand a fost montata). A fost usor de desfacut cu un cutit. Multumesc de sfat! Se poate inchide topicul.
Titlu: Re: Golf I
Scris de: IriDor din 09/11/13*, 09
Ma bucur ca ai reusit...
Titlu: Re: Golf I
Scris de: PaulIP din 09/11/13*, 10
Si eu am avut problema aceasta cu Golf-ul, insa nu a fost nevoie de lama, deoarece macheta avea foarte multa grasime pe ea, fapt ce a usurat dezasamblarea.
Doresc sa elimin inscriptia TAS de pe masca fata. Cum as putea proceda?
Titlu: Re: Golf I
Scris de: AdyAero din 09/11/13*, 12
Inscriptia o vopsesti cu negru, o sa ramana doar placuta. Daca vrei sa elimini si placuta atunci trebuie sa sapi santuri in grila cu o pila fina sau un ac (bold sau siringa).
E posibil ca si acetona sau spirtul sa curete inscriptia de pe grila, dar e foarte posibil ca acetona sa atace foarte rapid si grila fata...
Inscriptiile de pe caroseria vopsita le cureti foarte simplu cu un betisor de urechi inmuiat in acetona dar fara sa insisti pentru ca poate matuia vopseaua.
Sfat: Intotdeauna incearca acetona sau diluantul pe interiorul caroseriei sau al piesei de plastic. Eviti surprizele neplacute.
Titlu: Re: Golf I
Scris de: PaulIP din 09/12/13*, 10
Va multumesc foarte mult pentru indicatii! )0(