Autor Subiect: OFF-TOPIC: Miniauto : amintiri, restituiri, discutii  (Citit de 24532 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Remus

  • Rookie / Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Gen: Bărbat
Mda, orgolii, orgolii, orgolii. Cam la fel ca atunci cand ai plecat, cel putin esti consecvent ( sa inteleg ca Ionut a scos voma mai ceva ca Arielul ). Eu nu-mi amintesc sa te fi facut lautar, ti-am tot zis Maistro si am ironizat diverse episoade (chiolhanuri, timitzi, Dacia, toti suntem prieteni etc ). Vezi tu, cand faci un gest de genul celui din trecut ( si mai ales stergerea pozelor, ti-am subliniat asta inainte de a pleca tu ) sa nu te mai astepti sa ramai pe piedestalul pe care statusesi pana atunci. Daca pleci de undeva improscand cu noroi ( doar pentru ca nu ti se concretizasera interesele tale si ai ratat niste obiective, ca nu te-a dat nimeni afara, asa cum ai facut-o tu cu multi pe Asw ) atunci nu te astepta sa se astearna cu petale de trandafiri in urma ta.
Nu am avut nimic cu tine pana la plecarea si declaratia ta belicoasa, dimpotriva, tot ce ai vrut eu ti-am dat . M-ai dezamagit atunci si ironia a fost singurul mod de a-ti arata dezaprobarea mea. Ca ti s-a parut ca am fost in turma, ca am fost nu stiu cum, atunci e si mai nasol, daca eram unul singur sa te mistocaresc atunci eram nebun, dar daca sunt mai multi, poate te uiti mai cu atentie in oglinda.
Imi place ca mentionezi cum ca as avea ceva interese cu noua conducere a forumului?
Vezi cum fabulezi? Care ar fi ma rog acelea? Ionut nu m-a inghitit din start, au fost niste replici acide acum ceva timp si lucrurile s-au clarificat. Stau pe aici ca sa mai cumpar una-alta, ca sa mai vad o prezentare bine documentata ( nu e cazul pe Asw ) si ca sa-mi mai descretesc fruntea. Atat.
Iar urarea pentru tine ar fi trebuit sa fie un fel de bunvenit si o incurajare de reintoarcere in mijlocul comunitatii. Tu vrei insa mult mai mult de atat si vad ca esti plin de resentimente. Asta este, te-ai inselat in privinta mea, dar gandeste-te ce interese as fi putut eu avea la tine acum cativa ani, cand ne-am vazut de cateva ori si am avut pareri asa bune unul despre celalat. Pur si simplu eram prietenos cu un coleg de forum pe care tot eu il incurajasem de la prima postare pe forum (ca parca ne stim din prima zi cand ai aparut).
Despre Dacia? Este un cosciug pe roti, un caz nefericit de reverse-engineering, si consider ca in nici un caz nu este prilej de mandrie nationala. Nici Oltcitul nu este, se cheama Citroen Axel de fapt.
Cravata de pionier? Chiar consider ca n-are rost sa mai comentez, imaginile au facut cat o mie de cuvinte.

Ps si absenta nu a fost chiar absenta, nu, Amadeus???
Pps chiar te rog sa-mi dai un citat cu mine numindu-te lautar, stau mai prost cu memoria

Bezz, las-o asa cum a cazut. Am plecat pentru a se instaurase aici voma, imi pare rau sa o spun dar asta e adevarul. Nu poti nega sa ceva, sorry. Atac la persoana in lipsa mea, dedublare de conturi in numele meu, batjocura, bascalia tampita, atac la persoana, umor de toaleta, toate la care ai fost si matale partas, nu pot fi negate. De la a nu "ma astepta sa mi se asterna flori la plecare" pana la micimea umana la care v-ati pretat e totusi cale lunga.

Pozele le-am sters pentru ca domnul moderator Dilo facea bascalie la ele, desigur in lipsa mea - era la moda. Era OK daca nu ii placeau, putea sa o zica, dar sa faca bascalie de prost gust e totusi altceva. Ca sa nu mai vorbesc ca si klauze cand a plecat si-a sters pozele - si a fost OK. DIntr-o data nu e OK daca eu le sterg... Mai, ce mai judeci tu!

Cu cravata de pionier, habar nu am despre ce vorbesti. Sa fie cumva una din postarile lui SS sau klauze pe contul facut de ei in numele meu, oare?...Ar trebui sa stii, ca la astea erai si matale un patimas suporter. Domnule moralist.

Cat despre "urarea de incurajare si bun venit", nu am nevoie nici de una, nici de alta. Mai degraba ai putea zice Sorry pentru felul in care m-ai atacat, in lipsa mea si fara sa-ti fi facut ceva (vraja ca te-am dezamagit cu plecatul in tromba a mea nu o cumpara nimeni, nu mai defila cu ea ca e subtire de tot).

Insa stiu ca nu ai sa-ti ceri scuze pentru ca esti prea subtirel ca si caracter.  Precum cativa altii pe aici. E complet OK.






Offline bezz

  • Fool member
  • Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 2.055
  • Gen: Bărbat
O lasam cum vrei tu, ca sa te simti tu bine. Nu inseamna ca ai dreptate, nici ca mai insemni ceva pentru cineva care are ochi sa vada si minte sa inteleaga. Nu stiam ce-i mai gros la tine, obrazul sau caracterul, dar cel putin eu m-am lamurit.
Pozele cu prieteni ( sunteti toti prieteni, nu?) cu cravate le gasesti pe ASW, pe Schumy il prindea foarte bine, stii, era in perioada cand isi facea conturi peste conturi si invita lumea pe ASW. Un alt caracter puternic, de altfel.
La tine totul e subtire vad, dar din pacate este si cusut cu ata alba. Faptul ca acuzi pe altii nu te disculpa in nici un fel pe tine. Mai ales cand nici nu prea ai dovezi ca te-am atacat in asa fel in lipsa ( repet, ai uitat ca intrai zilnic pe aici de pe contul Amadeus? ). Iar partea cu lipsa este in principal vina ta, cine te-a pus sa- ti inchizi asa lacrimogen contul? Eu, Klauze si DannySS? C' mon, toti moderatorii forumului erau ai tai, Schumy, Mirci, NY se incalzea pe tusa. Pacat ca nu ti-a mers schema si orgoliul te-a impins sa pleci pe alte meleaguri, la 3 click- uri distanta, sa fii tu mare boss. Alta data, cu mai mult succes!
Scuzele le vei primi in particular, cand si daca va fi cazul.

Offline Dilo

  • BAD MOTHER FUCKER
  • Moderator Global
  • ****
  • Mesaje postate: 5.432

Pozele le-am sters pentru ca domnul moderator Dilo facea bascalie la ele, desigur in lipsa mea - era la moda. Era OK daca nu ii placeau, putea sa o zica, dar sa faca bascalie de prost gust e totusi altceva.



Delirezi!

Offline theo

  • Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.265
  • Gen: Bărbat
Dragi colegi, vă spun sincer, nu vreau ca Miniauto să se prăbușească iar la nivelul bășcăliei, al jignirilor fără limite și al mizeriei la care ajunsese într-o anumită vreme. De-aia am și făcut schimbarea de roluri cu Ștefan, pentru că se ajunsese într-un impas în care lucrurile păreau să nu mai aibă nicio rezolvare.

Pe de altă parte, sunt conștient că unii doresc să clarifice câteva lucruri din trecut. Am crezut inițial că se va trece mai ușor peste perioada asta, însă trebuie să recunosc că m-am înșelat. Așa că acest gen de discuții se va muta într-un alt topic, unde, cred eu, fiecare poate întreba (dacă are ceva de întrebat), pe Remus, pe bezz, pe nick, pe dilo, pe oricine altcineva, de ce s-a ajuns în situația în care comunitatea s-a spart în mai multe părți, de ce conflictele s-au acutizat atât de mult etc.

Sunt convins că, dacă procedăm la un dialog moderat, în care să spunem totuși ce ne-a deranjat / deranjează încă, vom găsi poate o cale mai constructivă de socializare, mai aproape de hobby și mai departe de pozițiile ireductibile din trecut. Cu alte cuvinte, sper să comunicăm și să nu ne mai dăm direct în cap. Totul în limitele bunului simț, bineînțeles.

PS: nu uitați că aceste discuții interesează doar pe o mică parte a comunității, că mulți habar nu au despre ce e vorba, că nu au fost parte în aceste mini-războaie, că vor să se desfășoare liniștiți pe mai multe forumuri fără să fie chestionați de ce nu aleg cu hotărâre o anumită tabără pentru a lupta împotriva celorlalte. De altfel, ăsta e scopul Miniauto (cel de acum), să nu mai fie un bastion de luptă împotriva altora, ci să fie un loc de întâlnire pentru toată lumea. O piață publică modernă, nu un castel medieval fortificat.
Mai e valabil ???

Offline Dilo

  • BAD MOTHER FUCKER
  • Moderator Global
  • ****
  • Mesaje postate: 5.432
Da, chiar si pentru tine...


Offline theo

  • Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.265
  • Gen: Bărbat
Da, chiar si pentru tine...


Pentru tine NU???moderatorule!...Iar iti bagi nasul  unde nu-ti fierbe oala!Din cauza unor specimene ca tine a ajuns forumul unde a ajuns!
« Ultima Modificare: 09/13/15*, 16 de theo »

Offline nick

  • Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.731
un caz nefericit de reverse-engineering, si consider ca in nici un caz nu este prilej de mandrie nationala. Nici Oltcitul nu este, se cheama Citroen Axel de fapt.
Cosmine, daca nu stii aproape nimic despre Oltcit, nu inteleg de ce aduci vorba de aceasta masina...ba mai mult, mai faci si afirmatii ca ar fi reverse engineering,etc. Masina a fost produsa sub licenta PSA, nu a fost reverse engineering.
Citroen Axel era denumirea pentru export a Oltcit-ului Club, care a fost exportat in doua variante: Axel 11 R si Axel 12 TRS.
Citroen Axel nu s-a produs nicaieri in compania Citroen, ci numai la Craiova.
Nu a fost conceptie romaneasca, intr-adevar, insa a fost produs numai si numai la Craiova.
Controlul calitatii il faceau francezii, deci masinile au fost de calitate. Pana in 1986, cand s-a hotarat Ceausescu sa faca masina asta "integral romaneasca". De atunci a inceput sa se cam aleaga praful intr-adevar, insa cu toate astea, era mult calitativ peste Dacia. Iar pe drumurile de munte era beton, pt ca avea racire pe aer. Spre deosebire de alte masini laudate ale vremii care stateau oprite pe dreapta cu capotele ridicate pe Transfagarasan, Oltcitul meu nu s-a oprit niciodata cu probleme la motor pe vreun drum de munte... asa prost cum era sau cum era considerat...
Pe autostrada mergeam cu 160 fara probleme, asa ca nu inteleg...
Insa as putea sa te intreb ceva:
1. Cu cate Oltcit-uri ingrijite cum trebuie ai circulat vreodata?
2. Cate Oltcit-uri ai detinut in asa fel incat sa-ti faci o solida parere negativa despre ele?
3. La cati mecanici care cunosteau cu adevarat Oltcit-ul te-ai dus ca sa-l intretii cum trebuie? 

P.S.: Daca nu avea o denumire recunoscuta international (Citroen) aceasta masina nu s-ar fi vandut asa de bine. Este doar o tehnica de marketing... Cati ar fi cumparat o masina neauzita cu denumirea Oltcit?...
« Ultima Modificare: 09/13/15*, 20 de nick »

Offline Ionuț

  • FINANȚATORI 2022-2024
  • *****
  • Mesaje postate: 4.033
Repet, în limita bunului simț. Replici precum "delirezi", "te plictisești?", "astfel de specimene ca tine" ies din sfera respectivă. Deci: theo, dilo, nick, vă avertizez că discuțiile nu trebuie să evolueze astfel.

Offline nick

  • Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.731
Nick, pentru un tip atat de familiarizat cu Dex- ul si cu miniauto, nu ma asteptam sa nu stii ce inseamna gostinar. In nici un caz definitia voit jignitoare data de tine ( poti s-o argumentezi, daca ai cu ce ). Daca nu stii ce inseamna, cauta in postarile lui Only24, el a lansat termenul iar pe mine m-a amuzat.
Pai tocmai ca stiu ce inseamna gostinar, conform tocmai DEX-ului la care faci tu referire... Definitia nu este voit jignitoare absolut deloc, definitia este conform DEX-ului. Daca te referi la asocierea dintre colectionarii DeA si gostinari, este o asociere pe care nu eu am facut-o, ci Only24, dupa cum spui tu. Asociere total gresita, pt ca nu vad legatura intre cei care percepeau taxe sub forma de animale in Romania de acum cel putin 100 de ani si colectionarii DeA. O asociere nefericita, bazata doar pe imaginatie, probabil, sau pe necunoasterea limbii romane...
« Ultima Modificare: 09/13/15*, 21 de nick »

Offline Ionuț

  • FINANȚATORI 2022-2024
  • *****
  • Mesaje postate: 4.033
nick, cred că era în glumă asocierea... însuși Only24 colecționa acele mașinuțe. Denumirea provenea de la numele editurii (DeAgostini).
« Ultima Modificare: 09/13/15*, 21 de Ionut »

Offline theo

  • Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.265
  • Gen: Bărbat
Repet, în limita bunului simț. Replici precum "delirezi", "te plictisești?", "astfel de specimene ca tine" ies din sfera respectivă. Deci: theo, dilo, nick, vă avertizez că discuțiile nu trebuie să evolueze astfel.
Pai ia atitudine Ionut!De ce moderatorul dilo mi-a dat avertisment daca si el e avertizat de tine,ce e drept numai formal!E o balmeseala pe forumul asta de nu se intelege om cu om!Speram Ionut ca vei face ordine aici ,dar nu te supara esti depasit de evenimente sau nu ai curaj sa faci curatenie!PACAT!Promit sa stau in banca mea si sa NU mai intervin!Doar va voi urmari din umbra!

Offline nick

  • Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.731
nick, cred că era în glumă asocierea... însuși Only24 colecționa acele mașinuțe. Denumirea provenea de la numele editurii (DeAgostini).
Ionute, am inteles, fratele meu!
Pai este exact cum am spus eu :
"O asociere nefericita, bazata doar pe imaginatie, probabil,[...]"...
Un fel de anagrama, sa-i zicem...
« Ultima Modificare: 09/13/15*, 21 de nick »

Offline Ionuț

  • FINANȚATORI 2022-2024
  • *****
  • Mesaje postate: 4.033
Theo, așa sunt eu, băiat bun, fac apel la buna credință a celorlalți, sperând că până la urmă oamenii vor deveni mai toleranți și mai puțin agresivi unii cu alții. Tu ai ceva de adăugat important la această discuție?

Offline theo

  • Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 1.265
  • Gen: Bărbat
Totul e OK!  //static// Nu am nimic de adaugat! sal'tare

Offline Ionuț

  • FINANȚATORI 2022-2024
  • *****
  • Mesaje postate: 4.033
"O asociere nefericita, bazata doar pe imaginatie, probabil,[...]"...
Un fel de anagrama, sa-i zicem...

Păi de ce e nefericită? E amuzantă, n-are nimic de-a face cu definiția din dicționar a cuvântului. În trupele de rock, prin anii 80-90, celor care cântau la instrumente cu claviatură li se zicea "clăpari". Nu cred că se gândea nimeni serios la încălțămintea pentru schi și asocierea cu ea.