Autor Subiect: REGULAMENT licitatii  (Citit de 10314 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dilo

  • BAD MOTHER FUCKER
  • Moderator Global
  • ****
  • Mesaje postate: 5.432
REGULAMENT licitatii
« : 12/21/14*, 02 »
1. Orice anunt trebuie sa cuprinda obligatoriu in titlu cuvantul LICITATIE.

2. Anuntul incepe obligatoriu  cu LICITATIE, marca, producatorul, scara machetei, pretul de pornire si data si ora de inchidere a licitatiei.

3. Prima oferta valabila va fi cel putin egala cu pretul de pornire al licitatiei.

4. Licitatia se incheie la data anuntata initial; este interzisa prelungirea licitatiei cu perioade scurte de timp pentru a obtine noi oferte.

5. Daca nu exista nicio oferta, vanzatorul poate cere inchiderea licitatiei sau prelungirea ei pentru o perioada noua de timp.

6. Este interzisa deschiderea mai multor licitatii asemanatoare sau identice in continut de catre acelasi user.



Nota 1 :
   Vanzatorul este obligat sa detina fizic produsul respectiv si sa ofere informatii cat mai detaliate despre el: POZE REALE ale machetei; producator, scara, gradul de uzura, eventuale defecte.
   Pozele reale ale machetei trebuie sa apara obligatoriu in anuntul de licitatie, chiar daca ele sunt postate pe un site de hosting. Link-urile catre site-urile de hosting sunt facultative.
   Este interzisa postarea in anunturile de licitatii a link-urilor catre site-uri comerciale (gen Okazii, Mercador, etc.).

Nota 2:
   Oferta de licitatie trebuie facuta in scris, doar pe topicul respectiv, pentru a fi vizibila public si pentru a beneficia de data si ora certa a postarii in cazul unor situatii delicate.
   Sunt interzise ofertele facute pe pm, telefon, messenger, mail sau oricare alta cale. 

Nota 3:
   Abaterile se sanctioneaza in functie de gravitatea lor, de la avertisment la suspendarea temporara sau totala a userului respectiv. 
   In momentul in care un user este suspendat temporar toate anunturile comerciale ale acestuia vor fi inchise.
   In cazuri extreme se poate recurge la retragerea calitatii de user pe MiniAuto.ro .
   Decizia apartine in totalitate Administratorilor/Moderatorilor  Miniauto.ro

Nota 4:
    Echipa Miniauto.ro NU işi asuma raspunderea pentru eventualele daune sau neplaceri ulterioare pricinuite de cumpararea produselor licitate in cadrul sectiunii Zona Comerciala.

Nota 5:
    Rezolvarea oricarei situatii neacoperite explicit de prezentul regulament este la latitudinea moderatorilor/administratorilor MiniAuto.ro

Nota 6:
   In cazul in care aveti nelamuriri legate de modul de operare in cadrul Zonei Comerciale, trimiteti un mesaj privat sau un mail unui Moderator/Administrator  in vederea rezolvarii cat mai rapide !

Nota 7:
   Anunturile care nu respecta regulamentul Zonei Comerciale, vor fi sterse fara avertizare prealabila.

« Ultima Modificare: 07/12/15*, 17 de Dilo »