Ciprian > bine ai venit !
ref. poze : eu as aborda subiectul asta intr-un mod diferentiat
Am vazut cum se descurca alte forum-uri de acest gen, si problemele sunt aceleasi :
1. Pozele pot sa stea pe serverul forum-ului. Astfel se asigura acces rapid la ele, dar spatiul ocupat creste repede ( chiar exponential ), si mai devreme sau mai tarziu se depasesc limitele "free" ale hosting-ului. De aici incolo, hobby-ul incepe sa coste, si incepe vanatoarea de trafic sau de donatii/sponsorizari, pentru sustinerea cheltuielilor si dezvoltarea proiectului respectiv.
2. Pozele pot sa stea pe servere externe specializate, gen Imageshack sau altele. Nu exista problema spatiului sau a costului, insa accesul este mai greoi, dupa cum ati spus si voi.
Cea mai comuna rezolvare este postarea unor imagini mici si reprezentative direct pe serverul forumului ( pana se umple ), si postarea celorlalte imagini mai mari ( alte unghiuri, detalii, etc ) pe servere externe.
Momentan ( in cele doua saptamani de existenta a Forum-ului Miniauto ) nu m-am lovit de obstacole mari , dar sunt constient ca asta poate deveni rapid o problema, asa ca promit ca o sa ma consult cu Sorin - IT in timp util pentru prevenirea oricaror disfunctionalitati ce pot aparea.
P.S.
un amic, fotograf semi-profesionist, spunea ca exista "poze" si "fotografii"... :