"Va salut si va felicit pentru pasiunea voastra ! Sunt Bogdan Coconoiu, 35, din Bucuresti, pentru o vreme locuiesc la Milano. Din pacate am aflat cu multa intarziere de aceasta comunitate, dar mai bine mai tarziu ... oricum felicitari si respect initiatorilor.
...................................................
In plus colectionez vehicule istorice (auto & moto - in foto ultima achizitie la care lucrez de doi ani - AERO 30 Roadster 1937 - in decembrie , dupa vopsitorie) , literatura auto, in special romaneasca (carti , reviste, brosuri, pliante tiparite inainte de 1990), numere de inmatriculare romanesti vechi, si cam tot ce intra la capitolul "Automobila" MADE IN ROMANIA, ma opresc aici, sa nu dau idei.
Va urez sa aveti succes, ma bucur ca existati si va urez ca toate visurile legate de colectiile voastre sa se implineasca !!!!! "
1. Termenul de Automobilia nu-mi apartine decat ca marca inregistrata in RO, paternitatea insa o au alti pasionati de prin alte zari, deci nu poate fi vorba de vreo suparare, sunt sincer incantat de ce am vazut pe acest forum.
2. Notiunea de colectionar e foarte complicata, e corect, daca ne referim la cei care au mii de bucati se poate spune ca eu nu colectionez machete, si in realitate chiar asa si e, cu o singura exceptie, jucariile romanesti, pe care le-am descoperit de foarta multa vreme si pe care le colectionez, din pacate "cotatiile" actuale nu sunt f incurajante, asa ca prefer sa investesc in colectia la scara 1:1.