Autor Subiect: Colecţie nouă la chioșcuri  (Citit de 7048 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adycoke2

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 2.288
  • Gen: Bărbat
  • Bonum vinum laetificat cor hominis!
Re: Colecţie nouă la chioșcuri
« Răspuns #30 : 09/28/19*, 18 »
 o macheta de 20 de euro reprezinta 6-7% dintr-un salariu minim in Romania, spre deosebire de 1-2% in vestpai atunci recunoaste in o vorba urata mea ca vinzi cacaturi ieftine ,nu mai face pe niznaiul ca ne aduci bunataturi pe aici.sa nu uit,vorbeste cu chinezul sa te mai bage dreac la niste cursuri de comportament in societate si sa te invete si cum sa relationezi cu potentialii clienti.

Offline Piniuli

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 2.132
    • www.piniuli.blogspot.com
« Răspuns #31 : 09/28/19*, 19 »
o macheta de 20 de euro reprezinta 6-7% dintr-un salariu minim in Romania, spre deosebire de 1-2% in vestpai atunci recunoaste in o vorba urata mea ca vinzi cacaturi ieftine ,nu mai face pe niznaiul ca ne aduci bunataturi pe aici.sa nu uit,vorbeste cu chinezul sa te mai bage dreac la niste cursuri de comportament in societate si sa te invete si cum sa relationezi cu potentialii clienti.

Eu tocmai am zis ca "vand" (cum zici tu) aceleasi cacaturi ieftine, la acelasi pret si in vest si la noi, doar ca la noi pare mai scump, procentual.. . Doar ca tie, alea din vest nu stiu cum se face dar iti put mai bine...
 Cum sa scrii o vorba urata si dreac in aceeasi propozitie cu cursuri de comportament?   <-o <-o <-o

PS: postarea asta a insemnat ca m-am coborat la nivelul tau. Imi cer scuze pt limbaj celorlalti colegi
« Ultima Modificare: 09/28/19*, 20 de Piniuli »

Offline adycoke2

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 2.288
  • Bonum vinum laetificat cor hominis!
« Răspuns #32 : 09/28/19*, 19 »
hai ca mai ai putin si-mi bagi mana-n buzunar ,halal reprezentant ce esti.

Offline Piniuli

• Useri cu buton Modifica
  • **
  • Mesaje postate: 2.132
    • www.piniuli.blogspot.com
« Răspuns #33 : 09/28/19*, 20 »
Te bagi in cocina, te mananca porcii (sau macar ajungi sa te comporti ca ei)... Imi cer scuze daca s-a simtit cineva jignit la chestia cu romanii saraci. Venea cu referire la foarte multe comentarii pe Facebook la macheta Dacia 1:8 care ziceau ca sa fie mai ieftina decat in vest ca noi avem salarii mici. Asta in conditiile in care calitatea si detaliie erau fix ca in vest si era deja ceva mai ieftina. Pt ca asta facem noi, ne comparam vesnic cu vestul, pana la paranoia. Macheta nu poate fi mult mai ieftina pt ca sunt acelasi costuri de productie etc, dar nici achizitia ei nu e obligatorie pt toata lumea. Orice hobby costa in plus fata de necesarul traiului, fie el pescuit, adunat de timbre etc. Daca macheta era mai mica, mai slab detaliat si implicit mai ieftina, iar nu era bine, ca-si bat joc de noi... si nu ne dau aceleasi prodse ca in vest...
  Nu sunt reprezentantul nimanui, imi expun parerile proprii, dar prin prisma un cunostiinte poate inaccesibile multora, dar vad ca deranjeaza. Atat am mai avut de spus! Spor la colectionat
« Ultima Modificare: 09/28/19*, 20 de Piniuli »

Offline Panait

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 2.944
  • Ne-am adunat aici ca sa fim mai multi
« Răspuns #34 : 09/28/19*, 21 »
romanii saraci ................ pai cam ai dreptate , 90 % cam asa e ............ imprumuta la banca pentru masina si casa ,platesc toata viata ,dar la nas nu le ajungi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Ultima Modificare: 09/28/19*, 21 de panait »

Offline malachi

• FINANȚATORI 2022-2024
  • Mesaje postate: 1.341
  • Ne-am adunat aici ca sa fim mai multi
« Răspuns #35 : 09/28/19*, 22 »
Dacă nu erau "resturile" din alte ţări, nu aveam plăcerea de a asambla Gordini, Ford Mustang, Mercedes Gullwing şi, sper că în curând, Jaguar E-Type la 1:8. Aduse de un magazin de profil la preţuri mai mici decât cele la care se vindeau în tările de origine (37 lei faţă de 10 euro/lire sterline), e drept, uneori fără reviste sau cu reviste în franceză, engleză sau germană amestecate, pentru mine au fost o surpriză plăcută. Mai puţin plăcută a fost uneori experienţa asamblării, iar aici pot afirma din experienţă că Dacia NU este inferioară calitativ machetelor susmenţionate. Toate mi-au scos peri albi ;D.