Te bagi in cocina, te mananca porcii (sau macar ajungi sa te comporti ca ei)... Imi cer scuze daca s-a simtit cineva jignit la chestia cu romanii saraci. Venea cu referire la foarte multe comentarii pe Facebook la macheta Dacia 1:8 care ziceau ca sa fie mai ieftina decat in vest ca noi avem salarii mici. Asta in conditiile in care calitatea si detaliie erau fix ca in vest si era deja ceva mai ieftina. Pt ca asta facem noi, ne comparam vesnic cu vestul, pana la paranoia. Macheta nu poate fi mult mai ieftina pt ca sunt acelasi costuri de productie etc, dar nici achizitia ei nu e obligatorie pt toata lumea. Orice hobby costa in plus fata de necesarul traiului, fie el pescuit, adunat de timbre etc. Daca macheta era mai mica, mai slab detaliat si implicit mai ieftina, iar nu era bine, ca-si bat joc de noi... si nu ne dau aceleasi prodse ca in vest...
Nu sunt reprezentantul nimanui, imi expun parerile proprii, dar prin prisma un cunostiinte poate inaccesibile multora, dar vad ca deranjeaza. Atat am mai avut de spus! Spor la colectionat