To:
info@deagostini.roSubject: maºini de legendã
bunã ziua.eu am aproape toatã seria de la deagostini Retroautok cu machete auto la scara 1/43,ºi am auzit cã ar fi apãrut ºi în câteva oraºe din românia..ce nu înþeleg e de ce au apãrut aºa puþine?
pentru cã au fost deja cumpãrate de unii ºi puse pe okazii cu 40 ron,sunt unii care au luat câte 10,deoarece sunt foarte cãutate,ºi la început o astfel de machetã luatã din Ungaria cu circa 7 euro se vindea în România ºi cu 130 ron/bucata..de exemplu Dacia 1310,Volga etc
de ce nu avem cu toþii dreptul sã cumpãrãm revista la un preþ corect?
eu am fost nevoit sã cumpãr 3 cu suma de 120ron de la cineva din cluj unde se gãseºte revista.
ºtiþi dacã vor apãrea ºi prin Braºov,Bucureºti,Ploieºti,Piteºti?
Mulþumesc!
Buna ziua,
Intradevar aceasta colectie a fost lansata momentan doar in judetele "Galati" "Vaslui" si "Cluj", primul numar la pretul de 11.9 lei, incepand cu numarul 2 pretul va fi de 24.9 lei. Din momentul in care un client achizitioneaza revista la pretul specificat de catre Editura, si dupa aceea clientul hotaraste sa redistribuie la un alt pret revista achizitionata, aceasta este decizia fiecarui client si nu mai depinde de Editura.
Colectia va aparea ulterior in toate localitatile din tara, momentan nu detinem o informare oficiala privind data de lansarea a colectiei si in celelalte localitati.
Va multumim si va dorim o zi placuta!
Oana Luca
DeAgostini Customer Service
Tel: +40.21.40.10.888
Fax: +40.21.40.01.067
E-mail:
info@deagostini.roWeb-site:
www.deagostini.ro