Mesaje Recente

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Scara 1:43 / Re: CYPYLIX Ferrari
« Ultimul mesaj de mielu 03/21/24*, 22 »
 all_rite
12
COLECȚII PERSONALE - DIFERITE SCĂRI / Re: Colectia Johann
« Ultimul mesaj de mielu 03/21/24*, 22 »
Frumos model.  sal'tare
13
Doar ca asta e atat farmecul cat si blestemul acestui hobby, depinde de care parte a organului esti in speta, daca ai luat-o sau tanjesti dupa ea. Plus mai e treaba cu reeditarile,la Lodgy probabil e un impediment de licenta, matrita ceva, ca si cei care au facut-o vad ca pretul a urcat, daca puteau mai scoteau cateva serii ca sa calareasca valul. S-a dedat alde Minichamps, Matrix si Neo la asa ceva, acum CMC, nu principiile ii impiedica pe KFT sa inunde ebayul cu ele, sunt convins.
14
Oldtimers / History of Panhard Documentary
« Ultimul mesaj de johann.nunweiller 03/21/24*, 15 »
History of Panhard Documentary

https://www.youtube.com/watch?v=9IB5MjlHzMs
15
Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV
Hot Wheels Elite 1:43













16
Ai dreptate. Ca orice Daciot mai cad in pacatul supraevaluarii, Insa, ori cum am gandi lucrurile de la 36RON la 100EUR e o diferenta. Sunt absolut convins ca sunt machete mult mai valoroase care initial au avut un pret modic iar apoi sau acum se invart la preturi ametitoare. Mirarea mea se indreapta mai mult catre evolutia impredictibila a pretului in acest hobby decat la valoarea intriseca a acestui model de DACIA Lodgy 1/43. Strict la macheta in cauza am inteles de la colectionarii francezi ca si colectionarii din Maroc o cauta. Ori cum machetele DACIA se invart la preturi modice ca si marca in sine. Asa cum nici Dacia nu exceleaza automobilistic vorbind dar se vinde asa si machetele brandului Dacia se zbat intro cvasi mediocritate calitativa dar unele modele se gasesc mai rar si la preturi mai mari decat cel de la lansare. Dacia ca marca de machete a plecat de la Eligor, la Solido , KFT mult Norev si acum vad ca intoarce cumva catre IXO atat la machetele de reprezentanta dar mai nou si la cele de revista. Ultima aparitie interesanta e Dacia Duster VSM II VEHICULES LÉGERS DES SAPEURS-POMPIERS 1/43 macheta facuta de cei de la  IXO in conditiile in care cam cu aceleasi tampografii exista unul de la Norev. Cred ca va mai aparea o Dacie in aceasta colectie. Un MCV parca. Om vedea. Concluzia cumparati cand apare macheta ce va poate imbogati colectia. Mai tarziu ... e mai scump.
17
Nu exagera, sunt 2 licitații recent încheiate, una cu 100, una cu 145, deci nu e peste 160. Dacă scoatem cumpărătorii români din ecuație cred că s-ar reduce valoarea semnificativ. Scos din context pe câte o licitație găsești multe modele pe care undeva, cândva s-au întâlnit doi tembeli care o voiau în disperare și au licitat mult peste ce însemna macheta respectivă - asta însă nu înseamnă că s-a impus o valoare universală a ei. La un moment dat pe okazii s-a vândut un camion produs de Metaloglobus cu 5500 lei, la nivel de an 2016, din câte țin minte. Asta însă n-a transformat tot ce a produs Metaloglobus în artefacte, cred. Oricum, la cum arată e enorm 100 de euro pentru ea.
18
Principele Nicolae de Hohenzollern – un personaj cheie al motorsportului românesc interbelic

https://www.motorclasic.ro/principele-nicolae-de-hohenzollern-un-personaj-cheie-al-motorsportului-romanesc-interbelic/
20
Lamborghini Countach LP400 1974
Minichamps 1:43















Pagini: 1 [2] 3 4 ... 10