Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Free hostage  :police:
Ce vrei sa spui? all_rite

 ;D ;D ;D

Sunt convins ca ai prins ideea
2
WWW - LINK-URI UTILE și INTERESANTE / Re: ADIO PHOTOBUCKET?
« Ultimul mesaj de bezz Azi la 15:04 »
Se pare ca ingenioasa miscare de taxare a fraierilor a esuat si Photobucket merge spre faliment.

Eu oricum nu mai dau pe la ei  ;)

Iar cand vor disparea siteurile cu free hostage, la rubrica @Ce am cumparat astazi" as sa va fac o scurta descriere cu multe metafore  ;D
Free hostage  :police:
Ce vrei sa spui? all_rite
3
Se pare ca ingenioasa miscare de taxare a fraierilor a esuat si Photobucket merge spre faliment.

Eu oricum nu mai dau pe la ei  ;)

Iar cand vor disparea siteurile cu free hostage, la rubrica @Ce am cumparat astazi" as sa va fac o scurta descriere cu multe metafore  ;D
4
WWW - LINK-URI UTILE și INTERESANTE / Re: ADIO PHOTOBUCKET?
« Ultimul mesaj de adycoke2 Azi la 14:31 »
Photobucket has new management
Cum sa incepi un discurs  in felul acesta si sa pretinzi ca esti profesionist?Adicatelea vechiul management era odios si constituit din hoti si acum a venit liberatorul?? ):):)
penibila miscare..
5
da, eu vorbeam de tactica. eu nu mi am inceput cariera cu munca gratis iar la un moment dat sa ma trezesc ca nu mai predau pozele evenimentului daca nu mi se achita suma X....nu cred ca am comentat de cei care si au inceput business ul cerand un onorariu....si la fel ca si cei care cand cauta un fotograf, se duc spre cel mai ieftin nu spre cel mai bun, mi se pare normal ca si noi, ca romani mai ales, sa cautam hostingurile gratuite ct timp mai sint....cand fotografii vor face un front comun ca in america si vor stabili un plafon minim sub care nimeni nu mai munceste, probabil vom avea si acei 20 de dolari sa le dam fara regret siturilor de hosting...deocamdata, e o lupta pentru supravietuire intr o tara care te jecmaneste pe unde poate....teoria ta se aplica in west...aici, 80% din populatie nu are nici macar licenta de windows....despre ce vorbim?
6
WWW - LINK-URI UTILE și INTERESANTE / Re: ADIO PHOTOBUCKET?
« Ultimul mesaj de Ionut Azi la 13:59 »
Până la urmă, totul pe lumea asta are un preț. De orice bun sau serviciu ai beneficia, cineva a investit şi muncește ca să beneficiezi tu de chestia aia. Ne-am obişnuit în ultimii ani ca multe din serviciile online să fie gratis, dar trendul ăsta se va inversa, şi e normal să se întâmple asta. Presupun că nici tu nu faci poze gratis. Orice pledoarie ai susține pentru lucruri gratis (care oricum nu sunt gratis, căci vin la pachet cu alte inconveniente, gen publicitate în exces, colectare de date personale şi urmărirea activităților), ajunge să îți devalorizeze propria muncă şi serviciile oferite. Am auzit de multe ori că e inutil să-ți angajezi un fotograf profesionist pentru un eveniment, că există oricum un nea Costel cu aparat bun. Sau facem noi poze cu telefonul. Sau că nu merită să cumpărăm 3 poze bune pentru o broşură de promovare, că oricum sunt tone de poze la liber pe net. Cred că ai auzit şi tu asemenea replici.
7
Hyundai Tucson (DeAgostini) - Policia Civil, Prefeitura de Goiás, 2012

Chevrolet Captiva Sport (DeAgostini) - Guarda Municipal, Grupo de Apoio de Especial (GAE), 2014


8
imi suna atat de similar cu bancul ala in care Itic baga in casa si vaca si oaia si porcul si gainile iar la final cand le scotea avea foaaaarte mult loc....numai ca de data asta, uita inca un aspect important domnii de la fotogaleata: inca exista hostinguri du 3rd party sharing FREE! asa ca cei 19.95 usd pe an nu ii vor vedea de la mine....
9
WWW - LINK-URI UTILE și INTERESANTE / Photobucket is back!
« Ultimul mesaj de malachi Ieri la 23:39 »
"Photobucket has new management, and we are liberating your images!

As of today, your hosted images are live.

Photobucket has a new management team that wants to do the right thing. We are committed to earning back your trust and offering comprehensive and flexible image storage and hosting options for our customers. We’ve taken your feedback and made some changes to our pricing model that allows us to offer competitively priced plans that fit the needs of all of our customers.

Today, our current customers’ hosted images have been restored and Photobucket is introducing a new pricing plan that is built around everyone’s needs.

For a limited time, we are offering a new, competitive subscription package that includes ad-free storage and 3rd party image hosting for just $1.99 per month, or $19.99 per year - which is 95 percent less than the previous pricing model. A free subscription option will still be available to customers who do not require 3rd party image hosting.

In an effort to improve our customers’ experience, we’ve also moved away from an advertising-based model and have eliminated a portion of ads from the site. 

Photobucket pioneered the image sharing and hosting market 15 years ago, and our new management team is committed to returning Photobucket to the premier imaging service people had come to know and trust. 

There are more positive changes on the way, but for now we are excited to share this new compelling subscription option, as a testament to our dedication to you, our valued customers."

 
10
ARHIVĂ / Re: Cumpar Golf 4 Variant
« Ultimul mesaj de Dilo Ieri la 21:40 »
ATENȚIE: în acest subiect nu s-a mai postat de cel puțin 120 zile.
Topic closed.
Pagini: [1] 2 3 ... 10